Selecteer een pagina

VHEN

Vereniging Hypnose Experience Nederland

Aanbod voor therapeuten

Ben je aangesloten bij de VHEN? Dan ben je niet alleen goed verzekerd in het kader van de WKKGZ maar heb je ook recht op een strategiegesprek met mij. 

THERAPEUTEN VAN DE VHEN

Ben jij aan het studeren voor hypnotherapeut, of heb je je diploma op zak? Dan sta je vast te trappelen om mensen te gaan helpen. Je bent aangesloten bij de VHEN omdat je simpelweg wil voldoen aan de regelgeving en omdat je samen sterker staat dan alleen.

De belangrijkste regel is dat je, ook als studerende voor, voldoet aan de WKKGZ. Je moet aangesloten zijn bij een klachten- en geschillencommissie. Dit is niet alleen ter bescherming van je klanten, maar ook van jou.

VHEN

De VHEN is bij uitstek geschikt voor lerende en startende therapeuten. Ook pas je goed bij de VHEN als je (nog) niet in het bezit bent van een diploma Medische- en/of Psychosociale Basiskennis (MBK/PsBK).

aanbod

Door je aan te sluiten bij de VHEN voldoe je in ieder geval aan de wettelijke regelgeving. Mooi, dan is dat geregeld.

Deze website geeft je veel informatie over het starten of voeren van je praktijk. Maar hoeveel informatie je ook hebt, je wil eigenlijk weten hoe de hazen lopen voor jouw specifieke situatie.

De VHEN geeft je een strategiegesprek met mij cadeau. We plannen een uur in, telefonisch of via skype of live in mijn praktijk in Almere.In dat uur mag je me alles vragen.

Samen lopen we door jouw startvragen, je doelen en de losse eindjes. We kunnen het hebben over je praktijk, marketing, geld verdienen of hoe je balans houdt tussen werk en privé.

Maak lekker gebruik van dit aanbod. Ook als je niet direct een vraag hebt. Want ieder gesprek levert altijd iets op.

Maak een afspraak

"Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world; indeed, it's the only thing that ever has."

– Margeret Mead