Selecteer een pagina

Stappenplan

Je bent optimistisch gestart bij het Begin. Vol goede moed de oceaan van je nieuwe praktijk opgevaren. Nu meer je aan bij Zucht.

Stap 1 – cheatsheet met stappen voor jou

Hoe zou het zijn als je gewoon iedere stap die je moet zetten kan afvinken als je het gedaan hebt? Als je zeker weet dat je alles doet wat je moet doen? Dat je alles weet wat je moet weten?

Geeft rust toch? Dan kun je ook een zucht geven. Maar dan van opluchting. Het is heerlijk te weten dat je er klaar voor bent, dat je start zo goed is dat je je kan focussen op dat waar jij het beste in bent, namelijk het uitvoeren van jouw vak.

Abonneer je op mijn periodieke nieuwsberichten en download de cheatsheet voor therapeuten. Van bedenken wat je bij de Kamers van Koophandel moet doen tot een plan maken voor lastige tijden.

Van A tot Z via een logische weg. Van stap 1 naar stap 2 en verder. Heb je al een stap gedaan? Geen probleem. Sla ‘m gewoon over en ga door. Zodat jij ook alles op een rijtje hebt.

 

Niet iedereen wil overzicht. Dat hoeft ook niet. Maar als jij dit wel wilt dan is dit waarschijnlijk precies iets voor jou.

7 + 4 =

  • Je bent op de helft 50% 50%

"Ook de langste reis begint met de eerste stap"

– Lao Tze